Wie zijn wij? Een kijkje achter de "houten" schermen

Wie zijn wij? Een kijkje achter de

Hi!

Wij zijn Virginie en Kelly, twee ambitieuze zussen geboren en getogen in Knokke-Heist. Met amper 1 jaar leeftijdsverschil zijn wij, al voor zover we ons herinneren, twee handen op 1 buik. Eigenlijk moeten we zeggen 5 handen op 1 buik. We zijn met 5 zussen thuis!

Jaja, een groot nest zoals we dat zeggen in het West-Vlaams, maar oooooh zo gezellig! En die gezelligheid vormt de basis van De Houten Kruik...

Kelly (links op de foto) spreekt...

Ik ben ongelooflijk trots om samen te werken met mijn zusje, het grote brein achter De Houten Kruik en onze "little boss" zoals ik haar noem ;). Virginie startte in 2016 een webshop op, om 3 maanden later thuis te komen met één mededeling: "Ik ga een winkel opendoen!" 

Toen ze op zoek ging naar inrichting voor haar appartement was het een moeizame zoektocht. Ze wist wat ze wou maar vond geen winkel die haar kon helpen. De Houten Kruik werd bij deze dus de oplossing.

Virginie is getalenteerd en geweldig goed in wat ze doet. Wat je graag doet doe je meestal beter. En dat bewijst ze met waar De Houten Kruik vandaag staat.

Virginie (rechts op de foto) neemt het over... 

Tot vorig jaar deed ik alles nog alleen; bestellingen voor de winkel, de online shop, de verkoop 6 op 7, alle administratie, leveringen en daarnaast wou ik ook de sociale media en webshop 100% up to date hebben. Opgelucht was ik toen 2021 mij de kans gaf iemand erbij te nemen om de winkel verder te helpen groeien. Hiervoor wou ik zonder twijfel 'my partner & sister in crime', Kelly. Dat is bij deze gelukt .. CHECK!

De beste groei voor onze winkel die ik me kon wensen, we kennen elkaar door en door en moeten nog maar kijken naar elkaar en weten al wat de ander gaat zeggen. 


Baloutje, mijn trouwe viervoeter. Hij werd opgegroeid in de winkel. Toen hij puppy was ging hij elke dag mee. Ondertussen is hij wat groter geworden, maar nog steeds is onze grote baas veel aanwezig.

Wie doet er nu eigenlijk wat bij ons ?

Kelly verzorgt vooral de sociale media en onze online shop. Ik doe alles omtrent planning, leveringen en administratie. De winkel doen we het liefst samen. Kelly is de nonchalante van ons twee. Ikzelf eerder de perfectionist, maar net dat klikt supergoed. Soms moet ze me eens 'ontstressen' en zeggen dat alles goed komt, positive vibes all around bij mijn schwester. Voor grote leveringen kan ik altijd rekenen op mijn vriend, die ons met veel plezier helpt. Gelukkig! 

Het klinkt misschien cliché, maar we doen het écht met hart en ziel😊.

Willen jullie op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent onze winkel? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief en volg ons op instagram / facebook. Hier delen we graag onze ideeën en nieuwe vondsten.

Don't be shy, just say hi! 

Lieve groetjes, 

Kelly, Virginie & Balou