Grootse portretten van MondiArt

Grootse portretten van MondiArt

Een leverancier van wanddecoratie met een uniek gezicht

Ben je geïntegreerd door deze portretten? Dat verstaan wij 100%! Deze portretten zijn afkomstig van onze noorderburen, jawel ! Zij halen hun inspiratie uit vele uithoeken van de wereld.

Hun verhaal

MondiArt is een leverancier waar wij met veel trots mee samenwerken. Niet alleen hebben zij een fantastisch aanbod waar je prachtige interieurs mee vervolledigt, zij werken op een ecologisch verantwoorde manier en net zoals bij ons is MondiArt nog steeds een familiebedrijf. Een familiebedrijf die overging van vader op dochter.

    Portret Gangadas baba: 125 x 75 cm

Een dertigtal jaar geleden startte de papa van Cole Brekoo met de verkoop van schilderijen. Hij schilderde zelf en ging van deur naar deur om zijn kunstwerken te verkopen. Inmiddels is MondiArt 25 man sterk. Het productieteam bestaat uit ambachtslieden die met liefde voor hun vak alle producten met zorg maken. Veel van de producties vinden dan ook plaats in eigen huis. Bij MondiArt verstaat men de kunst van het inlijsten en snijdt men de passe-partouts nog met de hand.

                                            Portretten: 43 x 43 cm

“Inspired by the world, made in the Netherlands”

Alle activiteiten vinden plaats onder hetzelfde dak, in Nederland. Hierdoor zijn de lijnen tussen de vakmensen (productieafdeling) en het creatieve team (kantoor) zeer kort. Dat zorgt voor korte doorlooptijden en geeft bovendien ruimte om nieuwe producten en stijlen te ontwikkelen.

De collecties van MondiArt vinden hun weg in zowel de woonbranche als de projectinrichting.

“Make every room a living room”

Ons oog viel meteen op de portretten gemaakt op linnen doek. Hoewel ze fotorealistisch zijn, zijn dit geen geprinte foto’s, maar werden deze portretten één voor één met de hand geweven op een linnen doek. Een intensief proces waarvan één patroon  3 weken tijd inneemt.

Deze wanddecors worden gemaakt volgens de Gobelins techniek. Een manier van weven dat ontdekt werd in Parijs, vele vele jaren geleden, waar een fabriek dezelfde techniek gebruikte voor het weven van tapijten. 

                           Portret Hamar Lady Ethiopia. 205 x 135 cm

“Portretten van dit formaat moet je zien als een meubelstuk.”

Door de grootte van de portretten hebben ze een zelfde effect als meubels. Vaak investeren mensen meer in meubels want dat is functioneel. Maar decoratie is even belangrijk om waarde aan te hechten wanneer je een huis eigen wil maken. 

Met een Gobelin portret van MondiArt kleed je een volledige muur aan. Een eyecatcher van formaat die een unieke vibe in huis brengt. Sfeer creëer je door een goede basis aan te vullen met mooie woonaccessoires, waaronder wanddecoratie. Denk maar ééns aan de totale oppervlakte die muren in een huis innemen.  


Portret Touareg Boy: 185 x 115 cm

Fotolijsten – De Houten Kruik

Wistjedatje: Deze portretten zijn steeds op bestelling en mogelijk in verschillende formaten. Levertijd: 8 à 10 weken. Laat ons jouw favoriet weten via info@dehoutenkruik.be en dan bezorgen we jou, geheel vrijblijvend, de mogelijke afmetingen en prijs.