BEACH VIBES

BEACH VIBES

Home sweet home!

En merendeel van de tijd zal dat zeker zo zijn, maar het is ook een drukke plek. Zorg dat je jouw rust blijft vinden en haal positieve vibes in huis. Misschien is dat voor jou, net als voor ons, gezellige beach vibes!

Herinner jezelf aan het fantastische vakantiegevoel ( die we allemaal veel te weinig ervaren 😉) en haal die gewoon in huis via je interieur!

De beach look, hoe creëer je die nu juist? Wij delen graag enkele tips.

1. Kies zoveel mogelijk natuurlijke materialen

Hout, zeegras, rotan, waterhyacinth, jute, … We kunnen wel 100den redenen bedenken waarom natuurlijke producten aankopen goed is. Eén van de redenen is ook om de “Ibizastijl” of “beach look” in huis te halen.

Een mand uit zeegras, een jutetapijt gecombineerd met een mooie zandkleurige zetel, rotan hanglampen en je bent vertrokken. 

  

2. Ga voor natuurlijke kleuren, lichte kleuren

Automatisch breng je naturelle tinten in huis wanneer je voornamelijk natuurlijke materialen kiest. Beige, wit, zandkleur, diverse houtsoorten etc. zijn kleuren die de beach vibes in huis halen. 

Wil je liever wat 'extra' warmte en karakter dan enkel de lichte kleuren ? Mix dan met een warme tint zoals hier op de foto met cognac stoelen, die zorgen voor dat extra tikkeltje gezelligheid in jouw woonkamer. 

 

 

Sommigen hebben schrik om zelfde tinten te combineren en denken dat het ene beige niet bij het andere beige gaat. Niet mee in zitten! Beige en écru zijn tinten die je werkelijk altijd kan combineren. Deze kleuren met natuurlijke materialen zorgen voor de perfecte sfeer in huis! Haal ook wat groen in huis en kies voor grote, tropische planten. Met zo een interieur kan je ook werkelijk alle kanten op. Wil je eens zot doen en heb je zin in lichtblauw? Breng dat via de kussens en kleindecoratie naar boven. Wil je het jaar daarna liever eens wat terracotta accenten, dat kan! Nog een groot voordeel om voor natuurlijke tinten te kiezen.

3. Handgemaakt servies in aardetinten 

Waar denk je aan als je denkt aan “vakantie”? Eten en drinken zal hier zeker ook een belangrijk deel van uitmaken. De gezelligheid van interieurs zit hem in de kleine details, zoals bv. je keuze in servies. Een gedekte tafel met simpel wit servies, of een mengeling van verschillende Oosterse kleuren. Beide kunnen. Probeer opnieuw te mixen met natuurlijke elementen zoals bv. een houten tapasplank, houten potjes, of slabestek.

Foto: Moswen Sand Servies 
Zandkleurig servies. Een naturel kleur en toch een stuk specialer als standaard wit servies.

 

Foto: Moswen Oker
Combineer de Oosterse warme kleuren om een echt vakantiegevoel en beach vibes in huis te halen. B E A C H : Best Escape Anyone Can Have