Over ons

Sommigen van jullie vragen zich misschien af wie of wat zich verschuild achter deze webshop en winkel. 

Mijn naam is Virginie Verbouw, momenteel 26 jaar en afkomstig uit Knokke-Heist. 

Het klinkt 'cliché' maar zo is het echt, ik heb een hele grote passie voor interieur en daarom heb ik ervoor gekozen in november 2016 te starten met een webshop in interieurartikelen.

Mijn eerste gedacht was een fysieke winkel maar doordat dit qua budget direct een grote en zeg maar risicovolle investering was, heb ik gekozen te starten met een webshop. Zo kon ik ook al snel aanvoelen wat anderen ervan vonden. Iedereen zei meestal telkens hetzelfde 'je zou een winkeltje moeten hebben', vandaar dus verder op zoek gegaan naar een winkelpand. Een pand in de winkelstraten was toen al minder van belang, ondanks dat ik dat wel heel graag zou willen. In juni 2017 opende ik dan een winkel die wat meer afgelegen is maar goed te bereiken en altijd parking. 

We doen ons uiterste best iedereen 'thuis' te doen voelen en te helpen bij het zoeken naar hun cadeaus of nieuwe interieurstukken. 

Mijn grootste liefde is vooral het 'oude' in het interieur, de 'natuurlijke' materialen, handgemaakte en unieke stukken uit verschillende landen.

'Unique is better than being perfect' is dan ook de perfect bijpassende 'quote' ! 

Geniet alvast van de webshop en kom zeker eens langs in de winkel ! 

 

Tot ziens 

 

Virginie

 

 

Dit is een foto van mezelf met Balou, hij is ook altijd van de partij in onze winkel dus honden zijn uiteraard altijd meer dan welkom ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorteer op
© 2017 - 2020 De Houten Kruik | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel