Over ons

De Houten Kruik staat vooral voor het 'oude' in het interieur, de 'natuurlijke' en 'handgemaakte' materialen uit verschillende landen.

Zelfstandig worden en mijn eigen zaak hebben was altijd al een droom maar hoe begin je eraan? Dat was voor mezelf ook een serieuze zoektocht maar dan dacht ik 'wie niet waagt, niet wint' en ben ik er volledig voor gegaan! Risico's zijn er altijd uiteraard maar dat is in alles zo. Eind 2016 is de periode waarin ik de webshop begonnen ben maar al snel was de 'goesting' naar een fysieke winkel groot dus zijn we op zoek gegaan naar een pand!

Ikzelf sta altijd in de winkel samen met Balou, dat is onze lieve hond! We houden ervan om klanten te inspireren met de winkel en te helpen bij de zoektocht naar nieuwe meubelen / decoratie of toffe geschenken! 

Voor leveringen van meubelen kan ik gelukkig altijd rekenen op mijn vriend, ook voor de 'mannenwerken' of zwaardere werkjes in de winkel staat hij altijd voor ons klaar. Gelukkig maar want soms denk ik dat ik alles alleen kan maar dat is helaas niet zo. 

 

Geniet alvast van de webshop en kom zeker eens langs in de winkel ! 

 

Tot ziens 

 

Virginie

 

 

Dit is een foto van mezelf met Balou, hij is ook altijd van de partij in onze winkel dus honden zijn uiteraard altijd meer dan welkom ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2021 De Houten Kruik | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel