Pure & Original verf

Op zoek naar een 100% natuurlijke verf met een prachtige uitstraling ? Kom gerust eens langs !

Pure & Orignial maakt mooie verf met respect voor mens en natuur.


​Alle verf wordt gekleurd met 100% minerale pigmenten, die de verf hun prachtige kleur en uitstraling geeft en niet te vergeten de super goede dekkracht. Marrakech Walls en Fresco kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Pure & Original biedt een uitgebreide collectie aan kalkverf, krijtverf, traditionele verf, afwasbare muurverf, marrakech walls, kalei, vloerverf. Daarnaast hebben ze ook heel wat primers om voor jouw muur de gepaste primer te  kunnen nemen.

Voor meer informatie mag je ons altijd mailen, info@dehoutenkruik.be, of bellen op het nummer +324 93 701 804. Hieronder alvast de website van Pure & Original waar je een kijkje kan nemen tussen foto's en de kleuren kan bekijken.

https://www.pure-original.nl/

 

Licetto in de kleur Pebble Stone, toegepast in de eetkamer

Traditional Paint in de kleur Thunder Sky en Fresco Country Blue, toegepast in de kinderkamerFresco kalkverf in de kleur Cannonball, toegepast in de woonkamerFresco kalkverf in de kleur Sea Foam, toegepast in de badkamerTraditional Paint in de kleur Flannel Gray en Quartz Kalei Silk White, toegepast op de buitengevelClassico krijtverf in de kleur Wild Garlic, toegepast in de woonkamer

© 2017 - 2020 De Houten Kruik | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel