Vastgoedstyling

Vastgoedstyling

Ben je op zoek naar iemand om jouw project(en) aan te kleden zodat deze 5 keer zo snel verkocht worden? En waar je direct de gepaste verkoopwaarde voor kan vragen? 

Voor dit alles kan je bij ons terecht!

Onze 'workflow'

Aan de hand van een plattegrond, of opmetingen, werken wij ons moodboard en idee voor de inrichting van het pand uit.

Wij vragen een vast bedrag voor de volledige aankleding van de badkamers, toiletten, de hal, de keuken, eetplaats en woonkamer. Dit bedrag is excl. liftservicekosten indien dit nodig zou zijn.

Alle regio's binnen een straal van 30 km rond Knokke-Heist genieten gratis transport. Is jouw project verder ? Uiteraard geen probleem. In dit geval worden transportkosten in rekening gebracht.

Moodboard Vastgoedstyling

#Moodboard
#Vastgoedstyling

 

In samenwerking met beddenwinkels uit de regio kleden wij ook de slaapkamers aan. Wij zorgen voor de decoratie en opmaak van de bedden. De beddenwinkel uiteraard voor het bed. Hier geldt een meerprijs per kamer. 

Wordt het pand héél snel verkocht en kiest jouw koper om de inrichting er niet bij te nemen?

Dan worden alle meubelen en decoratie zorgvuldig door ons terug opgehaald. In dit geval bedraagt de totale kostprijs, de kosten van de inrichting en eventuele liftservice.

Wordt het pand héél snel verkocht en wil jouw koper de volledige inrichting erbij?

Dat kan zeker! Dan wordt de op voorhand vastgelegde waarde aangerekend. De kosten gemaakt voor de inrichting, met uitzondering van de liftservice, worden in dat geval afgetrokken.

Wordt het pand niet zo snel verkocht als verwacht en staat deze langer te koop?

Vanaf de 3de maand wordt er huur gevraagd voor de inrichting. Deze kosten worden niet in mindering gebracht bij de verkoop, zowel met of zonder volledige inrichting. 

 

Don't be shy, just say hi !

Meer informatie: info@dehoutenkruik.be